DEBUTXACA
Libro ebook Nens descansats, nens feliços, Dr. Eduard Estivill
Publisher: DEBUTXACA
Collection: ACTUALITAT
Categories: Advice on parenting
Language: Catalán
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2015
Size: 1.32 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788415961772
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Nens descansats, nens feliços

Una guia pràctica per aconseguir que els vostres fills aprenguin bons hàbits a casa, que s'adormin feliços i que es llevin descansats. Un llibre que promet una convivència més agradable per a tota la família.

Tots els pares i els cuidadors saben que si un nen no descansa bé, no estarà preparat per afrontar els reptes de l'endemà: li costarà estar atent a classe, no gaudirà de les activitats i, a més a més, la seva desgana pot entorpir la vida de tota la família.

Els nens necessiten hores de descans, i rutines i hàbits senzills que satisfacin les seves necessitats físiques i emocionals. Han d'aprendre a estudiar, a menjar aliments sans, a incorporar hàbits d'higiene, i hem d'ajudar-los a relaxar-se abans d'anar a dormir perquè se n'hi vagin de manera voluntària.

Aquest és un llibre pràctic i senzill que mostra com les hores prèvies al moment d'anar-se'n al llit poden ser més felices per a tothom. I ens ensenya que un nen que respecta uns bons hàbits i unes rutines clares a casa és un nen més feliç, un nen que se'n va a dormir i es lleva amb alegria i il·lusió per fer front al nou dia.

Qué se dice de Nens descansats, nens feliços o Dr. Eduard Estivill

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager