Columna CAT
Libro ebook Vigilància permanent, Edward Snowden
Editorial: Columna CAT
Colección: NO FICCIÓ COLUMNA
Categorías: Biografía: general
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 10,99 (10,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2019
Tamaño: 0,86 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788466425735
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Vigilància permanent

«Em dic Edward Snowden. Abans treballava per al govern, però ara treballo per al poble».

L any 2013, Edward Snowden, responsable de la filtració d intel·ligència més gran de la història, va sacsejar el món revelant que el govern dels Estats Units tenia la capacitat de llegir cada correu electrònic, escoltar cada trucada i entrar fins als racons més secrets de la vida privada de tots els ciutadans del món.

A Vigilància permanent, Snowden desgrana per primer cop per què ho va fer, com va ajudar a construir un sistema de vigilància massiu i la crisi de consciència que el va portar a destapar-ho tot i a posar contra les cordes el sistema. Com a resultat d allò, es va iniciar una cerca i captura internacional que a dia d avui continua oberta.

Un protagonista fascinant, enginyós i amb una ment prodigiosa que al llarg de la seva vida ha estat soldat, analista d intel·ligència, agent de la CIA i, ja a l exili, activista per al dret a la privacitat. Un llibre que ens alerta sobre la deriva autoritària dels estats, que denuncia la col·laboració entre l espionatge i les grans multinacionals de l era digital i que destapa com ens vigilen i de quina manera es comercia amb la nostra informació personal. Perquè com anuncia Snowden al seu llibre, «la lluita pel dret a la intimitat és la nova lluita per la nostra llibertat».

Qué se dice de Vigilància permanent o Edward Snowden

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager