0701LA CAMPANA
Libro ebook Tor. Tretze cases i tres morts, Carles Porta
Autor: Carles Porta
Editorial: 0701LA CAMPANA
Colección: 0701Divulgació
Categorías: Crímenes reales
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 6,99 (6,99)
ePub sin DRM
Año de edición: 2017
Tamaño: 1,02 Mb
Copia
Impresión
ISBN: 9788416863167
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Tor. Tretze cases i tres morts

Tretze veïns, amos d'una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s'enfronten. Interessos, contraban, l'orgull de la força. Estranys assassinats i sentències que fan créixer la crispació.

Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda. Hi va anar, la primera vegada, per fer un «30 Minuts» per a TV3. I va quedar atrapat. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges difícils, plens d'odi, de por i de secrets.

Aquest és el llibre d'una arriscada aventura periodística convertida en narració literària -recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l'avidesa que desperten les grans històries.

A Tor, tretze cases, tres morts, el misteri que continua. Com la ira del vell Palanca: «Me van robar, me van intentar matar, i encara sóc jo lo cabrón! Només em queda una solució: morir matant!»

Qué se dice de Tor. Tretze cases i tres morts o Carles Porta

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager