0701LA CAMPANA
Libro ebook Tor. Tretze cases i tres morts, Carles Porta
Author: Carles Porta
Publisher: 0701LA CAMPANA
Collection: 0701Divulgació
Categories: True crime
Language: Catalán
Price in book ePub
: 6.99 (6.99)
ePub without DRM
Publishing year: 2017
Size: 1.02 Mb
Copy Yes
Printing Yes
ISBN: 9788416863167
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Tor. Tretze cases i tres morts

Tretze veïns, amos d'una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s'enfronten. Interessos, contraban, l'orgull de la força. Estranys assassinats i sentències que fan créixer la crispació.

Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda. Hi va anar, la primera vegada, per fer un «30 Minuts» per a TV3. I va quedar atrapat. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges difícils, plens d'odi, de por i de secrets.

Aquest és el llibre d'una arriscada aventura periodística convertida en narració literària -recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l'avidesa que desperten les grans històries.

A Tor, tretze cases, tres morts, el misteri que continua. Com la ira del vell Palanca: «Me van robar, me van intentar matar, i encara sóc jo lo cabrón! Només em queda una solució: morir matant!»

Qué se dice de Tor. Tretze cases i tres morts o Carles Porta

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager