Editorial Anagrama
Libro ebook Terres mortes, Núria Bendicho Giró
Editorial: Editorial Anagrama
Colección: Llibres Anagrama
Categorías: Ensayos literarios
Categorías: Formación docente
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 9,99 (9,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2021
Tamaño: 0,22 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788433942159
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Terres mortes

Una novel·la gòtica i calidoscòpica que desplega un univers atàvic. El magnètic debut de Núria Bendicho Giró.

La mort violenta d en Joan és l inici d aquesta no­vel·la que descabdella la història d una nissaga maleïda. Ha estat un tret per l esquena en un ca­salot aïllat on només hi viu la família. Qui de tots ells ha pogut ser? Era l únic que ho tenia tot i ara es dessagna en el petit rebost on la mare el va instal·lar després de tres anys d absència. Quin cor és capaç de proposar que li serrin les cames a un fill per tal d encabir-lo dins la caixa?

Terres mortes és un relat polifònic que des­plega un univers atàvic. Una mare que surt d un infern per crear-ne un altre. Un pare a qui ja po­ques coses importen. El fill gran sorrut i rude que tothom tem. Els del mig que malden per trobar el seu lloc encara que sigui lluny. La noia enca­denada a casa per un embaràs no desitjat. I el nen, lluminós i salvatge. Sobre tots ells pesa un origen feréstec, dues morts i un secret. I malgrat tot, en els seus testimonis despunta el brot d una bondat resistent que prova de sobreviure a la vi­lesa que tot ho empelta.

Núria Bendicho Giró s estrena amb una histò­ria gòtica que ens fa preguntar-nos si aquells que semblen culpables no són justament els més lliu­res i si no és que tots som víctimes de la mateixa foscor. Una novel·la calidoscòpica que ens inter­roga sobre la naturalesa humana i ens endinsa en un món sòrdid del qual és difícil sortir sense sentir ràbia i compassió.

Qué se dice de Terres mortes o Núria Bendicho Giró

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager