SALAMANDRA
Libro ebook Sobretot no facis mal, Henry Marsh
Precio en eBook ePub
: 6,99 (6,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2016
Tamaño: 0,57 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788415631521
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Sobretot no facis mal

A punt de finalitzar una dilatada carrera plena d èxits i reconeixement, Henry Marsh un dels neurocirurgians més eminents de la Gran Bretanya ha volgut exposar als ulls del món l essència d una de les especialitats mèdiques més difícils, delicades i fascinants que hi ha. El resultat és aquest volum, que ha captivat i commogut tant els crítics més exigents com tota mena de lectors, i que poc temps després de publicar-se es va enfilar al capdamunt de les llistes de llibres més venuts del Sunday Times i el New York Times. Escollit «Millor Llibre de l Any» pel Financial Times i The Economist, va obtenir els premis PEN Ackerley i South Bank Sky Arts i va ser finalista del Costa Book Award, el Guardian First Book Award i el Samuel Johnson de no-ficció.

Al comandament d un microscopi ultrapotent i d un catèter d alta precisió, el doctor Marsh s obre camí per entremig del cervell. De la seva perícia i el seu pols sovint depèn que un pacient recuperi la visió o acabi en una cadira de rodes. Alguns dies salva vides, però també hi ha jornades nefastes en què un petit error o una cadena d infortunis fan que se senti l ésser més desgraciat de la Terra.

Molt més proper a una confessió personal que a una autobiografia complaent amb l autor, aquest llibre el títol del qual s inspira en el jurament hipocràtic representa una autèntica mostra de valentia i honestedat intel·lectual, un relat vibrant i lluminós que arriba a remoure els nostres sentiments més profunds i eixampla el nostre llindar de saviesa i compassió.

Qué se dice de Sobretot no facis mal o Henry Marsh

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager