SALAMANDRA
Libro ebook Sobretot no facis mal, Henry Marsh
Price in book ePub
: 11.99 (11.99)
ePub without DRM
Publishing year: 2016
Size: 0.57 Mb
Copy Yes
Printing Yes
ISBN: 9788415631521
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Sobretot no facis mal

A punt de finalitzar una dilatada carrera plena dèxits i reconeixement, Henry Marsh un dels neurocirurgians més eminents de la Gran Bretanya ha volgut exposar als ulls del món lessència duna de les especialitats mèdiques més difícils, delicades i fascinants que hi ha. El resultat és aquest volum, que ha captivat i commogut tant els crítics més exigents com tota mena de lectors, i que poctemps després de publicar-se es va enfilar al capdamunt de les llistes de llibres més venuts del Sunday Times i el New York Times. Escollit «Millor Llibre de lAny» pel Financial Times i The Economist, va obtenir els premis PEN Ackerleyi South Bank Sky Arts i va ser finalista del Costa Book Award, el Guardian First Book Award i el Samuel Johnson de no-ficció.<br/><br/>Al comandament dun microscopi ultrapotent i dun catèter dalta precisió, el doctor Marsh sobre camí per entremig del cervell.De la seva perícia i el seu pols sovint depèn que un pacient recuperi la visió o acabi en una cadira de rodes. Alguns dies salva vides, però també hi ha jornades nefastes en què un petit error o una cadena dinfortunis fan que se senti lésser més desgraciat de la Terra.<br/><br/>Molt més proper a una confessió personal que a una autobiografia complaent amb lautor, aquest llibre el títol del qual sinspira en el jurament hipocràtic representa una autèntica mostra de valentia i honestedat intel·lectual, un relat vibranti lluminós que arriba a remoure els nostres sentiments més profunds i eixampla el nostre llindar de saviesa i compassió.

La crítica ha dit...
«Un llibre deliciós, impactant, molt ben escrit i molt necessari.»
Carles Capdevila

«La neurociència ha trobat el seu Boswell en Henry Marsh. Dolorosament honest sobre els errors que poden "destrossar" un cervell, sintonitzat d'una manera exquisida amb el vincle tens i efímer entre metge i pacient, irritable fins a la hilaritat davant la gestió hospitalària, Marsh ens submergeix en l'art més difícil de la medicina i ens infon ànims. Una fita extraordinària.»
Ian McEwan

«Increïblement absorbent [...]. Una visió tan sincera que resulta fascinant i sorprenent.»
Bill Bryson

«El doctor Marsh revisa la seva vocació d'una manera íntima, compassiva i, a vegades, aterridora.»
Michiko Kakutani, The New York Times

«Sobretot no facis mal és un conjunt d'elegants reflexions al final d'una llarga carrera. Algunes de les històries són prou emotives per dur-nos fins a les llàgrimes. En el fons, aquest és un llibre sobre la saviesa i l'experiència.»
The Telegraph

Qué se dice de Sobretot no facis mal o Henry Marsh

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager