Editorial Anagrama
Libro ebook Ruta d'escapada, Philippe Sands
Editorial: Editorial Anagrama
Colección: Llibres Anagrama
Categorías: Fascismo y nazismo
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 11,99 (11,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2021
Tamaño: 3,42 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788433942166
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Ruta d'escapada

Juliol de 1949. Un home amb una afecció hepàtica greu ingressa en un hospital de Roma. L hi han dut uns monjos i s hi registra amb el nom de Reinhardt, una identitat falsa. El visiten un bisbe, un metge i una dama prussiana. El pacient mor i la dama prussiana envia una carta a la família. El veritable nom del malalt misteriós és Otto Wächter, i la carta arribarà a la seva dona, la Charlotte, i després passarà als seus fills. És el fill petit, en Horst, qui dirà anys després a l autor d aquest llibre que no és cert que el seu pare morís d una malaltia.

Què és veritat? I sobretot: qui era Otto Wächter? A Ruta d escapada, Philippe Sands reconstrueix la vida d aquest individu que va estudiar dret a Viena i després se n va anar a Berlín per tornar­ne convertit en un jerarca nazi i destituir els professors jueus que havia tingut a la universitat. Durant la Segona Guerra Mundial, va ser destinat a Cracòvia; allà la seva firma surt als documents que van dur milers de persones a la mort. I per què va anar a parar a Roma? Provava de fugir cap a l Amèrica del Sud, protegit per membres del Vaticà.

Amb el tremp narratiu de la millor novel·la d espies, Sands explora els motius que duen alguns homes a cometre actes inhumans mentre ens submergeix en el passat convuls d Europa i en la història d una família incapaç de reconèixer els pecats del pare. 

Qué se dice de Ruta d'escapada o Philippe Sands

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager