EDITORIAL EMPÚRIES
Libro ebook Planimetria d'una família feliç, Lia Piano
Author: Lia Piano
Publisher: EDITORIAL EMPÚRIES
Collection: EMPURIES NARRATIVA
Language: Catalán
Price in book ePub
: 9.99 (9.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2021
Size: 0.55 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788417879884
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Planimetria d'una família feliç

"Els llibres encara eren arbres, i allà on els posaves hi feien arrels. Si hi havia llibres volia dir que allò era casa. Finalment ens ha­víem aturat."

El pare sap dibuixar el món, desafia la força de la gravetat i construeix una embarcació de vela al soterrani. La mare és bellíssima, calça talons alts i està envoltada de piles encara més altes  de llibres. La Maria, la mainadera, parla un calabrès tancat, no sap llegir i té un cor més gran que l enorme jardí de la casa. Els fills són tres: el Marco, víctima dels primers embats de la pubertat, el Gioele, afectat per un tartamudeig incontrolable i una perillosa passió per la química, i la "tapdebassa", que des de l alçada dels seus sis anys observa i explica. I després, hi ha la casa: la vil·la protegida per un mur a dalt del turó, amb Gènova als peus, on la família acaba d instal·lar-se per intentar d una vegada esdevenir normals.

Amb l encant inconfusible d obres com La meva família i altres animals, de Gerald Durrell, Lia Piano barreja memòria i invenció en un relat deliciós, tendre i ple d humor i d intel·ligència, una visió pletòrica d un paradís la infantesa que en aquest cas no és perdut perquè es conserva amb tota la seva vida en aquest llibre.

 La crítica ha dit:

Lia Piano ha escrit una irresistible novel·la familiar que el baró d Italo Calvino hauria estimat per la seva lleugeresa etèria i anàrquica . Roberta Mazzani

Una novel·la plena d encant. Un bitllet només d anada a l estació del què és? , quan el món encara és un lloc dens regulat per lleis incomprensibles . Chiara Semberale, Sette

Qué se dice de Planimetria d'una família feliç o Lia Piano

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager