SALAMANDRA
Libro ebook Observada (edició en català), Renée Knight
Autor: Renée Knight
Editorial: SALAMANDRA
Colección: Salamandra Català
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 13,99 (13,99)
ePub sin DRM
Año de edición: 2015
Páginas: 320
Tamaño: 1,51 Mb
Copia
Impresión
ISBN: 9788415631057
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Observada (edició en català)

Gairebé tothom guarda secrets que no haurien de sortir mai a la llum, i que, si algun dia ho fan, podrien causar danys irreparables.La nit que la Catherine Ravenscroft troba a la seva habitació un volum titulat Un perfecte desconegut comença per a ella unaodissea que sacsejarà tota la seva existència. La lectura del llibre larrossega sense pietat cap a aquell inoblidable dia de fa vint anys, en una platja del sud dEspanya. Pàgina rere pàgina, el relat revela un fragment de la seva vida que ha mantingut ocult durant tot aquest temps. Qui lha escrit i com ha pogut assabentar-sen és un misteri. I el pitjor és que la versió del que va passar ha estat tergiversada per algú obstinat a destruir-la a ella i a la seva família. Per preservar la confiança i lamor del seu fill idel seu marit, la Catherine haurà de confessar-los el que va succeir realment en aquells calorosos dies destiu, tot i que fer-ho signifiqui exposar-se a la vergonya i loprobi.<br/><br/>Amb aquesta vertiginosa història de suspens, la realitzadora i guionista Renée Knight ens convida a recórrer el fil que separa la veritat de la mentida, quan la necessitat de creure o de no creure sovint faque les persones arribin a judicis injustos i prenguin decisions equivocades. Lajustat perfil psicològic dels personatges, sumat auna trama impecable plena de girs i de sorpreses que manté el lector en suspens fins al punt final, han seduït el públic anglès i han situat aquesta novella electritzant entre els llibres més venuts del Regne Unit en els darrers mesos.

Crítiques:
«El retrat eficaç i captivador de dues persones obligades a afrontar veritats incòmodes, fins i tot insuportables.»
The Guardian

«Intel·ligent i sinuós, un relat perfectament dissenyat perquè mai sapiguem amb certesa en quin punt ens trobem.»
The New York Times

«Amb sigil, Observada capta l'atenció del lector, que acaba sent presoner d#una història angoixant que reverbera molt després de l'última pàgina. La millor novel·la de suspens que he llegit aquest any.»
Rosamund Lupton

«Una novel·la realment original, molt emocionant i estremidora.»
The Irish Times

«Una novel·la addictiva.»
The Sunday Times

«Un llibre excepcional que parteix d'una premissa meravellosament esborronadora. Un dels millors debuts que he llegit mai.»
Paula Daly

«Un thriller psicològic inquietant sobre la culpa i el dolor, que culmina amb un final impactant.»
Publishers Weekly

Qué se dice de Observada (edició en català) o Renée Knight

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager