Univers Llibres
Libro ebook No te n'escapes, Boris Vian, Oulipo
Author: Boris Vian Oulipo
Publisher: Univers Llibres
Collection: Univers digital
Categories: Classic crime
Language: Catalán
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2020
Size: 1.45 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788417868376
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de No te n'escapes

Univers publica una obra inèdita d'aquest geni del segle XX l'any que es compleix el centenari del seu naixement.

«Ellen Brewster, esposa divorciada d'un ric banquer de Black River, assassinada.» Amb la notícia a crits d'un venedor de diaris arriba Frank Bolton, un excombatent de 35 anys ferit a la guerra de Corea, a l'estació de Black River (a l'estat de Nova York). Durant el viatge en tren havia estat recordant l'Ellen, el seu primer amor. Torna amb la seva mà proteica i amb ganes de retrobar-se amb els seus pares i la seva cunyada, vídua del seu germà Mark que va morir fa cinc anys a la guerra.

Frank tem que la mort de la seva antiga amant no es vulgui aclarir i contacta amb en Narcissus Rose, un amic estrafolari i detectiu privat a qui vol encarregar la resolució de l'assassinat. El detectiu li avança que el pare de l'Ellen ja l'ha contractat. La investigació confirma que Ellen va ser abatuda d'un tret amb una arma del calibre 38 i van carbonitzar el cos. I no és l'única morta que investiga en Narcissus. Fins aquí arriba l'argument que va escriure Boris Vian i en aquest punt comença el repte que va acceptar el moviment de l'Oulipo, un grup d'experimentació literària creat l'any 1960, de completar la novel·la.

L'edició ve acompanyada de textos dels majors experts de l'Oulipo. Un llibre únic per entendre Boris Vian i la seva obra.

Traducció d'Adrià Pujol i Cruells.

Qué se dice de No te n'escapes o Boris Vian, Oulipo

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager