Editorial Anagrama
Libro ebook Napalm al cor, Pol Guasch
Author: Pol Guasch
Publisher: Editorial Anagrama
Collection: Llibres Anagrama
Language: Catalán
Price in book ePub
: 9.99 (9.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2021
Size: 0 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788433942548
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Napalm al cor

«De vegades penso que estic anotant el futur. Em dic que, davant de la incomprensió, en quedin les paraules. Algú, potser, les podrà entendre», diu el narrador d aquesta història. I, en efecte, Napalm al cor té alguna cosa d exercici de comprensió íntima d un passat extrem i traumàtic, i de cartografia sentimental d un present convuls a la recerca d alguna forma d alliberament.

Situada en una geografia ambigua, la primera novel·la de Pol Guasch posa en dansa una parella de nois que han crescut en una zona militaritzada, marcats per unes condicions de vida precàries, per la intolerància de l entorn cap al seu desig, i per unes famílies tocades pel desarrelament. La manca de perspectives ho domina tot, però encara mantenen la possibilitat de deixar-se enlluernar i fins i tot sotmetre, d aferrar-se a la militància i a la temptació de la violència, i de seguir parlant una llengua que es desfà: la seva.

L única alternativa és fugir d aquesta terra erma. En el seu trajecte més enllà de «l altra banda», carregant literalment el pes del passat en forma de carta i de cadàver per enterrar, trobaran respostes diferents a enigmes compartits. Muntada delicadament com un mosaic, escrita amb precisió i bellesa, Napalm al cor conté una viva al·legoria de les diverses opressions que determinen tantes vides, però també de la fina línia que de vegades separa la víctima del botxí.

Qué se dice de Napalm al cor o Pol Guasch

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager