U. Valencia
Libro ebook Multilingüisme i diversitat lingüística: política lingüística en la Unión Europea, Vicenta Tasa Fuster (ed.)
Subtítulo : Multilingualism and Linguistic Diversity: Languages Policy in the European Union
Editorial: U. Valencia
Idioma: Español
Precio en eBook ePub
: 6 (6)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2018
Tamaño: 0,34 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788491331346
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Multilingüisme i diversitat lingüística: política lingüística en la Unión Europea

Quan ens preguntem per a què serveixen les llengües, la resposta immediata sol ser que les llengües serveixen per a comunicar-nos. Podríem dir que aquesta és la finalitat essencial: permetre la comunicació entre les persones. Ara bé, si la finalitat de les llengües és facilitar la comunicació, com s explica que n hi haja tantes al món. Els estudis han demostrat que les llengües no són únicament mitjans per a transmetre una informació determinada. Es tracta d una col·lectivitat que comparteix una història, una cultura, una determinada manera de ser i de comportar-se i, generalment, uns objectius, i ho fa utilitzant una llengua concreta. En efecte, les llengües tenen aquests dos vessants, el comunicatiu i l identificador, i són inseparables. La llengua ens permet la comunicació efectiva amb els altres i, al mateix temps, ens possibilita identificar-nos amb una determinada comunitat. La voluntat de la publicació que presentem és contribuir al coneixement de la realitat lingüística del continent i de les polítiques lingüístiques que es desenvolupen arreu d Europa, tant als estats que la conformen com a les institucions europees, i aportar els arguments necessaris per a debatre sobre la manera com es gestiona o s hauria de gestionar aquest multilingüisme.

Qué se dice de Multilingüisme i diversitat lingüística: política lingüística en la Unión Europea o Vicenta Tasa Fuster (ed.)

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager