BRUGUERA
Libro ebook Mortadel·lo i Filemó. Mundial de Bàsquet 2019 (Mestres de l'Humor 53), Francisco Ibáñez
Precio en eBook PDF
: 6,99 (6,99)
PDF con Adobe DRM
Año de edición: 2019
Tamaño: 158,99 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788402423375
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Mortadel·lo i Filemó. Mundial de Bàsquet 2019 (Mestres de l'Humor 53)

Número 53 de la col·lecció «Mestres de l'Humor».

Mortadel·lo y Filemó al Mundial de Bàsket 2019!

Mortadel·lo i Filemó viuran aventures a Pequín durant el Mundial de Bàsket 2019, mentre intenten dur a terme la nova missió que els hi ha encarregat el Súper i de la qual ningú en sortirà ben parat.

Els agents de la T.I.A. hauran de neutralitzar un grup de terroristes que planeja sabotejar els campionats del món introduint un gas perillosíssim en algunes de les pilotes dels partits que s'han de celebrar. El gas es diu Bestiòjen perquè, quan es respirar, tothom es transforma en una bèstia.

Volen arribar a la China en cotxe, però resulta impossible i finalment decideixen anar amb l'avioneta d'un amic... que no té tren d'aterratge!

Sobre la col·lecció:
«Mestres de l'Humor» recull les edicions en català de les obres publicades a «Magos del Humor», col·lecció nascuda a l'editorial Bruguera l'any 1984 i que recuperava els títols que ja havien estat publicats per la seva predecessora «Ases del Humor» (1969). Degut al tancament de Bruguera l'any 1986, en aquesta etapa només van arribar a veure la llum els primers 12 volums de la sèrie, però l'any 1987 Ediciones B va reprendre la publicació de la col·lecció des del primer número fins l'actualitat.

«Mestres de l'Humor», amb format col·leccionista en tapa dura de 210 x 290 mm, és la col·lecció en la que apareixen per primera vegada les aventures inèdites de Mortadel·lo i Filemó en català, tot i que, històricament, també ha acollit algunes aventures protagonitzades per Zipi i Zape i Super Llopis.

Qué se dice de Mortadel·lo i Filemó. Mundial de Bàsquet 2019 (Mestres de l'Humor 53) o Francisco Ibáñez

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager