ROSA VENTS
Libro ebook Mister (edició en català), E.L. James
Autor: E.L. James
Editorial: ROSA VENTS
Colección: Narrativa
Categorías: Ficción erótica
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 7,99 (7,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2019
Tamaño: 1,55 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788417627782
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Mister (edició en català)

Mister és l'apassionant nova novel·la d'E.L. James, autora de la trilogia «Cinquanta ombres», un fenomen mundial de vendes.

Londres, 2019. La vida sempre ha estat fàcil per a en Maxim Trevelyan. Gràcies al seu innegable atractiu, el seu entorn aristocràtic i la seva riquesa, mai no ha hagut de treballar, i poques vegades dorm sol. Però tot canvia quan esclata una tragèdia i que fa que en Maxim hereti el títol nobiliari, la fortuna i les propietats familiars. Ell no està preparat per a aquesta responsabilitat i li costa afrontar-la.

No obstant això, el desafiament més gran és lluitar contra l'inesperat desig que li desperta una enigmàtica jove que acaba d'arribar a Anglaterra, sense altre equipatge que un passat perillós i turbulent. Desconfiada, bella i amb un do per a la música, l'Alessia està envoltada per un vel de misteri, i l'anhel d'en Maxim es converteix en una passió que mai no havia sentit i a laqual no s'atreveix a posar nom. Però, qui és l'Alessia Demachi? En Maxim podrà protegir-la de les amenaces? I què passarà quan ella s'assabenti que en Maxim també li ha ocultat els seus secrets?

Des del cor de Londres o l'agrest paisatge rural de Cornualles fins a l'ombrívola i imponent bellesa dels Balcans, Mister ens arrossega en una voràgine d'emocions, de perills i de desitjos que deixen el lector sense alè fins a l'última pàgina.

Qué se dice de Mister (edició en català) o E.L. James

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager