Univers Llibres
Libro ebook Minories que fan una majoria, diversos, Autors diversos
Publisher: Univers Llibres
Language: Catalán
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2019
Size: 4.54 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788417868109
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Minories que fan una majoria

"No vull cap regal per al meu aniversari, vull que els diners serveixin per investigar i trobar la medecina per a la meva malaltia".

Aquesta va ser la resposta de la Chloe, una nena d'11 anys amb una malaltia que només tenen 12 persones a tot el món. La seva mare, Jorgelina Borda, l'esportista Roberto Dueñas, l'actor Javier Botet, l'escriptor Màrius Serra i la periodista Isabel Gemio ens obren unes pàgines de les seves vides on lluiten i conviuen amb unes malalties molt difícils de diagnosticar i encarar més difícils de finançar i trobar tractament, si n'hi ha: les malalties minoritàries. La doctora Susan Webb i el filòsof Francesc Torralba s'acosten a aquestes malalties des dels seus àmbits professionals, però també des d'una mirada més personal. Més enllà de la lectura hi trobem la mirada de fotògrafs catalans de referència.

L'objectiu del llibre és col·laborar en la tasca d'investigació, i la seva voluntat és que puguem conèixer com es mostren unes vides que són plenes d'esperança, lluita, esforç i optimisme.

Qué se dice de Minories que fan una majoria o diversos, Autors diversos

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager