La Campana
Libro ebook L'herència emocional, Ramon Riera
Autor: Ramon Riera
Editorial: La Campana
Categorías: Psicología
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 9,99 (9,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2019
Páginas: 262
Tamaño: 0,91 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788416863631
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de L'herència emocional

Fa tan sols unes dècades donar una bufetada al fill era considerat un gest educatiu; o assetjar una dona, una manera de mostrar-li interès. Ara, en canvi, és vist com una violència intolerable que provoca un fort sentiment de rebuig.

Les nostres emocions depenen dels nostres pares i de la societat on vivim.

Sí, dels nostres pares i de la cultura que ens envolta heretem no només alguns trets físics, idees i costums, sinó també allò que sentim. ¿Quantes vegades d uns pares extremament exigents surt un fill angoixat? Les emocions són un llegat invisible que absorbim i que dirigeix la nostra vida sense que ens n adonem.

L HERÈNCIA EMOCIONAL explica d una manera reveladora quins són aquests llaços familiars i socials que condicionendes de la infància els nostres sentiments.

A través de 50 històries de personatges com Cervantes, Abraham, Dalí, Freud, Franco, Madame Bovary o Joan Sales entenem amb claredat quina ha estat l evolució d aquesta herència.

Actualment, tant nens com adults estem passant del «jo t obeeixo però tu em protegeixes» al «jo no he de sentir el que tu esperes que senti». I és que, com més conscients siguem dels nostres sentiments més autèntics, més assumirem que tots som vulnerables. I que l empatia ens fa forts i més lliures.

Qué se dice de L'herència emocional o Ramon Riera

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager