LA CAMPANA
Libro ebook L'enigma rus, Xavier Roig
Author: Xavier Roig
Publisher: LA CAMPANA
Collection: Actualitat
Categories: Nationalism
Language: Catalán
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub without DRM
Publishing year: 2019
Size: 1.97 Mb
Copy Yes
Printing Yes
ISBN: 9788416863549
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de L'enigma rus

Amb la seva prosa fàcil i provocadora, Xavier Roig ens fa entendre una mica més l'ànima russa, sense prejudicis. Els catalans en sabem molt, de l'arrogància i la covardia de la política europea, però L'enigma rus ajudarà el lector a entendre que Europa no és sorda només amb els catalans.

«Rússia és una endevinalla embolcallada en un misteri dins d'un enigma
Winston Churchill

Xavier Roig, l'autor de Ni som ni serem i de La dictadura de la incompetència, publica ara aquest nou llibre que neix després d'haver viscut dos anys a Rússia i descobrir que els russos no són com Europa els retrata. Com pot ser que un país tan magnífic, amb gent tan hospitalària i tenaç, tingui tan mala premsa a Occident?

Fixeu-vos en aquestes xifres:

Morts combatent el nazisme durant la Segona Guerra Mundial
USA: 300.000
UK: 400.000
URSS: 25.000.000

Ho havíeu sentit a dir gaires vegades? Els n'hem donat les gràcies? Quan es va esfondrar l'URSS, Gorbatxov va estendre la mà a Occident, convençut que Europa ajudaria un país devastat després de setanta anys de totalitarisme. Encara n'espera una resposta. Xavier Roig està convençut -i ho sap argumentar amb una claredat diàfana- que és un error que Europa no miri d'atraure Rússia cap a la seva òrbita. És el que està desitjant bona part de la població russa, sí. Però no és també el que ens convindria a nosaltres?

Se'n ha dit...
«El valent enfocament de Xavier Roig fa que el seu llibre sigui una alenada d'aire fresc que escombra els prejudicis i els estereotips sobre Rússia que han cultivat les elits polítiques i intel·lectuals occidentals i que impedeixen bastir una aliança natural entre Europa i Rússia, vital per a totes dues.»

Andrei Gratxov, assessor de Gorbatxov

Qué se dice de L'enigma rus o Xavier Roig

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager