LA CAMPANA
Libro ebook L'amic president, Carles Porta
Author: Carles Porta
Publisher: LA CAMPANA
Collection: Narrativa Catalana
Categories: Nationalism
Categories: Political activism
Language: Catalán
Price in book ePub
: 5.99 (5.99)
ePub without DRM
Publishing year: 2016
Size: 0.7 Mb
Copy Yes
Printing Yes
ISBN: 9788416457243
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de L'amic president

Un retrat íntim i viu del Carles Puigdemont més personal escrit pel seu vell amic Carles Porta, autor del best seller Tor.

«Té collons, Puigdemont: president de Catalunya! Ets tu? Estic assegut al sofà, mirant la tele, amb una copa de vi i una barreja estranya d'emocions. Estic content, però espantat i, sobretot, perplex. Ets el mateix Puigdemont que conec des dels anys vuitanta? Sí, ets tu, et veig igual, però tot el que t'envolta et fa molt diferent.

»És diumenge, 10 de gener. Com tanta gent que no ho havia fet mai fins avui, m'estic empassant la sessió d'investidura que s'emet per televisió. Et veig, et sento, i veig i sento el meu amic, el Pugi. Tu em dius Xarli i jo a tu Pugi, més fàcil que Puigdi, com et diuen alguns a Girona. Veig a la tele el Pugi que conec des que les nostres novies d'aleshores, l'Elianne i la Roser, vivien en un pis d'estudiants de Cerdanyola i tu i jo érem els borinotsque les visitàvem els caps de setmana. Tu venies de Girona, on treballaves al diari El Punt, i jo de Lleida, on treballava al Segre. Vam connectar de seguida.»
Carles Porta

Qué se dice de L'amic president o Carles Porta

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager