Editorial Anagrama
Libro ebook L'adversari, Emmanuel Carrére
Publisher: Editorial Anagrama
Collection: Llibres Anagrama
Categories: True stories
Categories: True crime
Language: Español
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2020
Size: 0.47 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788433941596
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de L'adversari

Un pertorbador descens a les zones més ombrívoles de l ànima humana que parteix d un fet real.

Pròleg de Jordi Amat.

Un relat que posa la pell de gallina, una història real que atordeix el lector, un llibre excepcional i pioner. L adversari és «el primer clàssic del gènere narratiu més innovador de la literatura del segle XXI: la novel·la de fets reals», com diu Jordi Amat en el pròleg a aquesta nova edició que publiquem en el vintè aniversari de la primera.

El 9 de gener de 1993, Jean-Claude Romand va matar la seva dona, els seus fills, els seus pares i va intentar, sense èxit, suïcidar-se. La investigació va revelar que no era metge, tal com pretenia, però tampoc era cap altra cosa. Mentia des que tenia divuit anys. A punt de veure s descobert, va preferir eliminar les persones a qui no hauria pogut sostenir la mirada. El juliol de 1996 va ser condemnat a cadena perpètua, i l abril de 2019 va sortir de la presó en llibertat condicional.

Va entrar en contacte amb ell, va assistir al judici, ens explica l autor. Va intentar relatar amb precisió, dia rere dia, aquesta vida en solitud, d impostura i d absència. Imaginar què li bullia al cap durant les hores buides, sense projectes ni testimonis, quan se suposava que era a la feina i en realitat passava el temps en aparcaments d autopista o als boscos del Jura. Comprendre, al capdavall, de quina manera ens toca i ens afecta una experiència humana tan extrema.

Qué se dice de L'adversari o Emmanuel Carrére

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager