B de Books
Libro ebook Les anècdotes del Dr. Estivill, Dr. Eduard Estivill
Editorial: B de Books
Colección: SIN ASIGNAR
Categorías: Memorias
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 7,99 (7,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2014
Tamaño: 0,73 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788490195246
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Les anècdotes del Dr. Estivill

"Les anècdotes del doctor Estivill és un llibre autobiogràfic de lespecialista més conegut en el món de la Medicina del Son. Ple dhistòries divertides sobre linsomni, la narcolèpsia, el somnambulisme, les apnees, els roncs, etc., està escrit des de lafecte, laironia i amb sentit de lhumor. Els seus més de 35.000 pacients li han permès redactar aquest llibre, que ens ajuda a saber més sobre el son i a mirar les coses des duna altra perspectiva.

«Fa temps que em ballava pel cap. Dirigir una Clínica del Son és una aventura molt gratificant que tajuda a conèixer els aspectes més humans de les persones. I jo ho volia explicar-la a tothom. Fa moltpoc que es van complir vint-i-cinc anys des que vaig iniciar aquesta tasca tan agradable dintentar resoldre els problemes del son de la gent. 'Visites que han generat una complicitat important i shan convertit en part de la nostra 'família del Son'. Ara bé, en totes les famílies passen coses, i aquestes coses solen comportar anècdotes i situacions divertides...

Shavia descriure un llibre,això sí, respectant al màxim la intimitat dels pacients, que per a nosaltres és sagrada. Així ha sortit aquest llibre, amb anècdotes de les persones que no dormen, de les que tenen massa son i de les que no deixen dormir.

'Aquí teniu el resultat. Un llibre ple de curioses 'veritats' que espero que us sigui útil i us faci passar una estona agradable.'"

Qué se dice de Les anècdotes del Dr. Estivill o Dr. Eduard Estivill

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager