Ediciones Paidós
Libro ebook La vida en quatre lletres, Carlos López Otín
Editorial: Ediciones Paidós
Colección: Contextos
Categorías: Memorias
Categorías: Ensayos literarios
Categorías: Bioquímica
Categorías: Biología molecular
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 8,99 (8,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2020
Tamaño: 0,77 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788449337697
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de La vida en quatre lletres

A partir d un moment extraordinàriament difícil de la vida de l autor, aquest llibre comença amb una pregunta fascinant: portem la felicitat escrita als nostres gens?

Prenent aquesta pregunta com a fil conductor a través de catorze capítols, López-Otín ens presenta els moments estel·lars de la història de la vida sobre la Terra, ens explica com hem arribat fins aquí i per què una sèrie d adversitats ens va dur la malaltia com una amenaça universal contra la felicitat. Per dur a terme aquesta explicació ens endinsarem en el llenguatge del genoma humà i participarem de descobriments sorprenents, com el de Watson i Crick, els quals van revelar que l origen de la vida s inscriu en la cadena d ADN mitjançant un codi molecular de només quatre lletres que fan referència a quatre components químics: A de adenina, C de citosina, G de guanina i T de tiamina.

Finalment, l autor ens proposarà la seva imperfecta fórmula genòmica de la felicitat i descobrirem que més enllà dels missatges escrits als nostres gens hi ha altres llenguatges biològics, dinàmics i fascinants, que depenen de la nostra interacció amb l entorn i dels quals n estem aprenent lliçons inesperades.

El llibre conclou amb la presentació de cinc claus generals que ens ajudaran a entendre millor el concepte de felicitat, tant en la salut com en la malaltia.

Qué se dice de La vida en quatre lletres o Carlos López Otín

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager