Editorial Anagrama
Libro ebook La Klara i el Sol, Kazuo Ishiguro
Author: Kazuo Ishiguro
Publisher: Editorial Anagrama
Collection: Llibres Anagrama
Categories: Science fiction
Language: Catalán
Price in book ePub
: 14.99 (14.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2021
Size: 0.27 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788433942562
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de La Klara i el Sol

L esperada nova novel·la de Kazuo Ishiguro després del Premi Nobel. Una història de ciència ficció que s interroga sobre allò que ens fa humans.

La Klara és una AA, una Amiga Artificial, especialitzada a tenir cura d adolescents. Ara s està en una botiga, esperant que algú la compri i se l en­dugui a casa, a una llar. Mentrestant, contempla l exterior des de l aparador. Observa els vianants, com actuen, quins gestos fan, i és testimoni d epi­sodis que no acaba d entendre, com quan dos ta­xistes es barallen. La Klara és una AA peculiar, és més observadora i més donada a fer-se preguntes que la majoria dels seus congèneres. I, com els seus companys, necessita el Sol per alimentar-se, per carregar-se d energia. ¿Què hi trobarà, al món exterior, quan surti de la botiga i se n vagi a viu­re amb una família? ¿Desxifrarà bé els comporta­ments, els sobtats canvis d humor, les emocions, els sentiments dels humans?

Aquesta és la primera novel·la de Kazuo Ishi­guro després de rebre el Premi Nobel. La Klara i el Sol és una preciosa paràbola sobre un món segre­gat i malmès, inquietantment proper al nostre. Hi emergeixen una contrastada potència fabuladora, una prosa exquisida i matisada i una capacitat única per explorar l essència de l ésser humà i fer-se preguntes torbadores.

Qué se dice de La Klara i el Sol o Kazuo Ishiguro

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager