Columna CAT
Libro ebook La cuina de Peter Pan, Christian Escribà Tholoniat
Editorial: Columna CAT
Colección: NO FICCIÓ COLUMNA
Categorías: Postres
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 4,99 (4,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2016
Tamaño: 48,6 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788466421843
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de La cuina de Peter Pan

Amb aquest llibre que tens a les mans vull compartir amb tu molts dels secrets de la meva vida, del meu ofici i de la meva passió més gran: la pastisseria. I és que si pensaves que al món de la pastisseria estava tot escrit, t equivocaves…

L objectiu del llibre és que t ho passis molt bé i que descobreixis algunes de les teves millors habilitats, que posis a prova les teves capacitats, que aprenguis a deixar anar la imaginació i que, abans que res, gaudeixis degustant amb els teus tots aquests dolços tan bons i originals que tu mateix hauràs creat.

Així, aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit.

Tant a Peter Pan com a mi ens encanta el món dels nens, dels somnis i de la diversió. Una mica de tot això és el que porten les meves postres i els meus pastissos, i també molt d amor. Amb això aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics, t ho asseguro. Desitjo que t agradi!

Qué se dice de La cuina de Peter Pan o Christian Escribà Tholoniat

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager