Columna CAT
Libro ebook La cara nord del cor, Dolores Redondo
Editorial: Columna CAT
Colección: Clàssica
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 10,99 (10,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2019
Tamaño: 1,16 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788466425865
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de La cara nord del cor

«Quan l Amaia Salazar tenia dotze anys va estar perduda pel bosc durant setze hores. Era de matinada quan la van trobar, a trenta quilòmetres al nord del lloc del sender on s havia despistat. Desmaiada sota la intensa pluja, amb la roba bruta i socarrimada com la d una bruixa medieval rescatada d una foguera, i en contrast, la pell blanca, neta i glaçada com si acabés de sortir del gel».

L agost del 2005, molt abans dels crims que van commocionar la vall de Baztan, una jove Amaia Salazar de vint-i-cinc anys, subinspectora de la Policia Foral, participa en un curs d intercanvi per a policies de l Europol a l Acadèmia de l FBI als Estats Units, que imparteix Aloisius Dupree, cap de la unitat d investigació.

Una de les proves consisteix a estudiar un cas real d un assassí en sèrie, a qui anomenen «el Compositor», que sempre actua mentre es produeixen grans desastres naturals atacant famílies senceres i amb una posada en escena gairebé litúrgica. L Amaia es convertirà inesperadament en part de l equip d investigació, que els durà fins a Nova Orleans just abans del pitjor huracà de la història d aquesta ciutat, per mirar d avançar-se a l assassí...

Però una trucada de la seva tia Engrasi des d Elizondo despertarà en l Amaia fantasmes de la seva infantesa i farà que s hagi d enfrontar novament a la por i als records que la doten d un coneixement extraordinari de la cara nord del cor.

Una novel·la trepidant que emociona i deixa sense alè.

Qué se dice de La cara nord del cor o Dolores Redondo

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager