Editorial Pòrtic
Libro ebook Guia sentimental del Delta de l'Ebre, Joan Todó
Autor: Joan Todó
Editorial: Editorial Pòrtic
Colección: P.VISIONS
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 8,99 (8,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2018
Tamaño: 3,7 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788498094206
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Guia sentimental del Delta de l'Ebre

Per Joan Todó, fer aquesta guia ha estat l'excusa per anar a restaurants, voltar per platges, caminar entre arrossars, fer fotografies . Lluny de les guies de viatge impersonals, merament pràctiques, Todó ha escrit una guia sentimental, com ho era el viatge de Laurence Sterne per França i Itàlia Al segle XVIII. Es tracta, doncs, d una guia lliure, subjectiva i atzarosa.

Todó ha escrit i ordenat una colla de peces literàries sobre els aspectes més interessants del Delta de l Ebre. Hi parla dels arrossars, de les anguiles, les barraques, el caciquisme, la Casa de fusta, el Poblenou del Delta, les muscleres, els fars, les illes, les especialitats culinàries, la jota, les manifestacions contra el transvasament i també dels escriptors i artistes que han descrit millor aquest territori mític.

El llibre, entre el glossari, el diccionari i l almanac, es pot llegir també com la història d un escriptor que intenta escriure una guia. Tot hi cap, en aquest llibre, i tot ho abraça la mirada i l estil de Joan Todó.Qué se dice de Guia sentimental del Delta de l'Ebre o Joan Todó

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager