ROSA VENTS
Libro ebook Grans receptes per a cuines petites, Marta Carnicero
Editorial: ROSA VENTS
Colección: Divulgació
Categorías: Cocina para uno
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 9,99 (9,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2013
Tamaño: 2,12 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788401388811
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Grans receptes per a cuines petites

Tenir una cuina petita no vol dir que haguem de cuinar poc ni de menjar malament. És innegable, però, que hi ha receptes més adequades que daltres: convé que preparem els plats amb pocs ingredients, de manera senzilla i sense embrutar gaires estris.

En aquest llibre trobareu una bona colla de receptes daquesta mena. També hi trobareu algun plat un xic més laboriós, perquè tenir una cuina petita no ha destar renyit amb allò que en diem fer un "extra" de tant en tant, si el plat sho val i disposem de temps i ganes.

Quan no tenim massa espai, lorganització és fonamental. Per això Marta Carnicero proposa un ampli apartat dedicat a recursos per assortir la cuina i us ofereix un seguit de receptes de preparacions bàsiques i versàtils, moltes de les quals es poden elaborar amb antelació i conservar al frigorífic o al congelador. Algunes de les receptes que presenta estan pensades per a una persona; daltres, per a dues, i daltres (les més festives, o més adequades per compartir o convidar) per a quatre comensals.Delicioses receptes per menjar bé, de manera variada

i sense complicacions.

Qué se dice de Grans receptes per a cuines petites o Marta Carnicero

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager