Columna CAT
Libro ebook Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito, Jaume Funes
Author: Jaume Funes
Publisher: Columna CAT
Collection: NO FICCIÓ COLUMNA
Categories: Psychology
Language: Catalán
Price in book ePub
: 6.99 (6.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2018
Size: 0.33 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788466423885
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

Aquest llibre parla de les nostres principals incerteses educatives. Pot ser llegit en qualsevol ordre i s organitza en dues grans parts. La primera intenta resumir reflexions i criteris per conviure activament i positivament amb els nois i noies adolescents. La segona és una aplicació pràctica a quatre grans preocupacions adultes: la sobreprotecció, el paper de l escola, l equilibri emocional i la comprensió de la societat.

I, sobretot, deixeu-los créixer i mireu d entendre que les seves respostes, aparentment dures, no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per no descobrir la vida en soledat.

«He estat al seu costat, observant, escoltant, preguntant. Dono testimoni de les seves capacitats, les seves angoixes, les seves incomprensions. Suggereixo com hauríem de ser i estar els adults que reclamen per dins i rebutgen per fora. Tracto de cercar sempre les seves perspectives (per entomar-les i per ampliar-les). Com deia el gran amic desaparegut, en Carles Capdevila, Funes convida a pensar abans i després sobre la relació amb els adolescents de casa. Inspira en lloc d alliçonar. I combina les ganes d entendre ls amb la necessitat de ser exigents amb ells però alhora autocrítics amb l oferta que els dóna la societat, l institut i la família ».

Qué se dice de Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito o Jaume Funes

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager