EDITORIAL EMPÚRIES
Libro ebook Els seus noms per sempre, Simon Stranger
Author: Simon Stranger
Publisher: EDITORIAL EMPÚRIES
Collection: EMPURIES NARRATIVA
Categories: Second World War
Categories: Fascism & Nazism
Language: Catalán
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2020
Size: 0.71 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788417879464
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Els seus noms per sempre

Segons la tradició jueva tothom mor dues vegades. La primera és quan el cor para de bategar i les sinapsis del cervell s esvaeixen. La segona, quan el nom de la persona morta és mencionat, llegit o pensat per darrera vegada, al cap de cinquanta o cent o quatre-cents anys. És només llavors que la persona se n va de debò, esborrada de la vida a la terra.

Els seus noms per sempre és el doble retrat d un jove que es va convertir en un dels criminals més odiats de la història noruega i d una família a qui la invasió alemanya del 1940 va capgirar la vida, lligats per la casa que tots ells van anomenar llar. Què va convertir el tímid fill de sabater Henry Rinnan de Trøndelag en un doble agent que assassinava noruecs per als nazis? I ¿per què una família voldria traslladar-se a viure a l antic quarter generar d en Rinnan, just després de la guerra, a la casa que per molts va ser el símbol de les atrocitats comeses durant l ocupació alemanya?

Abastant cinc generacions, Simon Stranger construeix una novel·la èpica i ambiciosa que va ser la sensació literària del 2018 a Noruega: un exquisit vocabulari alfabètic de llum i foscor, paraules que, posades juntes, constitueixen la història de la seva pròpia família.

Qué se dice de Els seus noms per sempre o Simon Stranger

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager