Editorial Mediterrània
Libro ebook Els Pastorets de Folch i Torres, Carme Tierz
Autor: Carme Tierz
Categorías: Estudios teatrales
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 10,88 (10,88)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2017
Tamaño: 426 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788499790824
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Els Pastorets de Folch i Torres

Qui no coneix Els pastorets de Josep Maria Folch i Torres? Qui més qui menys, tothom els ha vist representats sobre d un escenari o fins i tot hi ha col·laborat. Però ben poca gent sap que aquesta obra va néixer per encàrrec del pare caputxí Rupert Maria de Manresa. 
Va ser precisament al Coliseu Pompeia, sala que formava part del projecte social i cultural dels caputxins, on va tenir lloc l estrena absoluta, el 24 de desembre de 1916, d Els pastorets o l adveniment de l Infant Jesús, l'obra que va catapultar Folch i Torres com a autor de teatre.
Coincidint amb el centenari de l estrena, aquest llibre recull la investigació històrica portada a terme per la periodista teatral Carme Tierz, que ens apropa a la figura de Folch i Torres novel·lista, impulsor i creador excepcional d una literatura infantil i juvenil de qualitat en català , amb dades i documentació inèdites, des d un nou punt de vista i amb especial atenció al vincle que l unia a l orde caputxí i a la seva manera de viure la fe. Cent anys més tard, en Lluquet i en Rovelló continuen més vius que mai.

Qué se dice de Els Pastorets de Folch i Torres o Carme Tierz

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager