Edicions 62
Libro ebook Els miratges de la certesa, Siri Hustvedt
Autor: Siri Hustvedt
Editorial: Edicions 62
Colección: Llibres a l'Abast
Categorías: Psicología
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 9,99 (9,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2021
Tamaño: 0,55 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788429779462
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Els miratges de la certesa

Què es la ment i com es relaciona amb el nostre cos? Som com som gràcies als gens o a causa de l entorn i de l educació? Existeix un món objectiu, mesurable i que es pugui entendre, o depenem de la subjectivitat dels sentits? Què podem aprendre dels ordinadors i de la Intel·ligència Artificial?

 A Els miratges de la certesa, la novel·lista, feminista i acadèmica Siri Hustvedt fa un recorregut per les troballes científiques i els corrents filosòfics que han marcat la història de la humanitat. Centra la seva brillant capacitat d anàlisi crítica en els problemes metafísics de la neuropsicologia, i exposa com el vell dilema de la relació entre el cos i la ment continua sense resoldre s, i, malgrat això, ha modelat i sovint distorsionat i confós el pensament contemporani en disciplines tan variades com la neurociència, la psiquiatria, la genètica, la intel·ligència artificial i la psicologia evolutiva. 

 Una nova lectura, des del punt de vista femení, d un debat antic: la relació entre la ment i el cos. La síntesi del pensament de Siri Hustvedt. Un assaig apassionant que ha merescut el Prix Européen de l Essai Charles Veillon.

Qué se dice de Els miratges de la certesa o Siri Hustvedt

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager