Columna CAT
Libro ebook El tigre i la duquessa, Jordi Solé Comas
Publisher: Columna CAT
Collection: Clàssica
Categories: Crime & mystery
Language: Catalán
Price in book ePub
: 9.99 (9.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2020
Size: 0.55 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788466426367
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de El tigre i la duquessa

Barcelona, 2017. Un encarregat de la neteja troba el cadàver d una noia guapíssima, asseguda en un banc de la plaça de Medinaceli, amb un somriure als llavis. Es diria que dorm, si no fos perquè porta la roba amarada de sang. L agent Elsa Giralt, que viu allà mateix, és la primera d arribar-hi i s ocupa del cas. L Elsa està en hores baixes: el marit l ha deixat per una amiga i el seu company ha quedat tetraplègic en un tiroteig perquè ella no el va saber protegir. Està moralment enfonsada, però el destí sembla haver deixat aquell cos davant la seva porta perquè es redimeixi i ella s aferra a l oportunitat amb dents i ungles.

Mentrestant, un atracament en una joieria del passeig de Gràcia posa en joc el Harry Cranston, un detectiu privat contractat per la companyia d assegurances per recuperar les joies robades, valorades en vint milions d euros. Ell sap qui hi ha darrere del robatori: els Pink Panthers, la banda criminal més buscada de tots els temps. Però hi ha alguna relació entre aquests lladres tan audaços i la noia assassinada?

Un thriller impactant que barreja criminals sorgits de la guerra dels Balcans, una noia capaç de qualsevol cosa per sortir de la mediocritat on està atrapada i policies amb pocs escrúpols. Una novel·la trepidant, en què ningú no és el que sembla, que mantindrà el lector enganxat des de la primera pàgina.

Qué se dice de El tigre i la duquessa o Jordi Solé Comas

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager