Edicions 62
Libro ebook El primer capità, Enric Calpena
Author: Enric Calpena
Publisher: Edicions 62
Collection: El Balancí
Language: Catalán
Price in book ePub
: 9.99 (9.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2020
Size: 0.59 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788429778564
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de El primer capità

Barcelona, tardor de 1898. Un jove suís, Hans Gamper, arriba en tren a l estació de França. Per primera vegada en molt de temps se sent feliç. La ciutat bull d activitat i com que ha trobat feina de comptable, ha decidit quedar-se. Només troba a faltar una cosa: l esport.                                                  

Ell era campió de futbol a Suïssa. Però aquesta nova pràctica anglesa, tan de moda a Europa, no acaba de quallar a Barcelona. Però la il·lusió i determinació d en Gamper per formar un bon equip, i fins i tot fundar un club, no té límits. I el novembre del 1899 el Foot-Ball Club Barcelona queda constituït. Més que un club, un espai de llibertat i democràcia, d esperit divers i cívic, on gent de tot arreu s expressi lliurement i on tothom se senti barceloní. Un club que amb el temps ha aconseguit condensar els somnis, les il·lusions, les crispacions i les decepcions de tot un país.

Una novel·la que ressegueix les implicacions entre la història de Catalunya d'inicis del segle XX i els inicis del Barça, dos temes centrals d'interès, i alhora amb les llums i ombres d'uns personatges pioners tan decisius com Hans Gamper. 

Qué se dice de El primer capità o Enric Calpena

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager