Roca Editorial
Libro ebook El judici, Iñigo Sáenz de Ugarte
Editorial: Roca Editorial
Colección: No Ficción
Categorías: Política y gobierno
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 6,99 (6,99)
ePub sin DRM
Año de edición: 2019
Tamaño: 0,48 Mb
Copia
Impresión
ISBN: 9788418014093
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de El judici

La mirada crítica i objectiva a un judici, el desenvolupament i la sentència del qual afectaran la vida política del país, i no només la relació entre Espanya i Catalunya.

El Judici és molt més que una sèrie de cròniques d'allò que ha succeït en l'intent de trobar solució al problema de Catalunya mitjançant el recurs al codi penal.

Iñigo Sáenz de Ugarte observa tot allò que passa, però amb la distància d'un periodista experimentat que no pren partit més que pel dret i la justícia.

L'altre gran valor d'aquest llibre és la seva capacitat sintètica. L autor no es perd mai en detalls sense importància, però els assenyala i amplifica per exposar-los a plena llum amb l únic objectiu que demostrin la veritat jurídica i política d allò que ha esdevingut en aquesta causa de la Sala Segona del Tribunal Suprem.

Des d un bon inici, el relat d Iñigo Sáenz de Ugarte es torna addictiu. La intel·ligència de la seva mirada li permet no ser neutral, i no mirar tampoc des dels interessos representats en aquesta tragicomèdia espanyola: des dels d una justícia poc imparcial fins als d un Estat impotent i obtús, i un independentisme curt de vista i ingenu.

«Iñigo Sáenz de Ugarte escriu des d una perspectiva de conjunt realment necessària per aportar seny a un debat que fins ara ha resultat molt poc analític i massa visceral. El seu caràcter singular en semblant context és el millor motiu per llegir aquest llibre.» Del pròleg del Joaquim Bosch

Qué se dice de El judici o Iñigo Sáenz de Ugarte

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager