Columna CAT
Libro ebook El judici de la meva vida, Jordi Pina Massachs
Publisher: Columna CAT
Collection: NO FICCIÓ COLUMNA
Categories: True stories
Language: Catalán
Price in book ePub
: 7.99 (7.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2019
Size: 0.27 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788466426084
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de El judici de la meva vida

Jordi Pina relata en primera persona la vivència del procés català des que li encomanen la defensa de Jordi
Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull fins que el judici queda vist per a sentència. Dos anys llargs d un procés jurídic amb una forta càrrega política, d anades i vingudes a les presons, de comunicacions rere un vidre. D hores de treball en equip i de reflexions en soledat. D agombolar les famílies i de donar la cara davant dels mitjans. Amb el coratge d enfrontar-se a tot un entramat ideològic que utilitza paranys i falsedats, l advocat ens fa partícips de la relació amb els funcionaris de presons i dels jutjats, amb els magistrats i amb els fiscals.
Jordi Pina és l advocat que, amb un bàlsam de seny i de sensibilitat, ens explica tot el que sent en els episodis més durs, però també en els moments esperançats.

«Vaig tenir consciència plena de la potència i la mala llet de l Estat espanyol en aquest procediment. Aquí ja vaig deixar de tenir dubtes sobre el que havia cregut sempre que signifificava l acció de la justícia, a la qual jo m havia dedicat durant trenta anys de professió, que era defensar persones, i vaig començar a plantejar-me seriosament si valia la pena formar part de tot això, i em preguntava què estava passant perquè es torcés tant l acció de la justícia».

Qué se dice de El judici de la meva vida o Jordi Pina Massachs

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager