Roca Editorial
Libro ebook El color del silenci, Elia Barceló
Author: Elia Barceló
Publisher: Roca Editorial
Language: Catalán
Price in book ePub
: 7.99 (7.99)
ePub without DRM
Publishing year: 2017
Size: 1.04 Mb
Copy Yes
Printing Yes
ISBN: 9788416867516
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de El color del silenci

16 de juliol de 1936, Illes Canàries. Un assassinat desencadena el cop d'estat de Franco i l inici de la Guerra Civil espanyola.

20 de juliol de 1969, Rabat, Marroc. Una família celebra l aterratge a la lluna al jardí d una mansió antiga. Un assassinat tindrà lloc aquella mateixa nit i destrossarà el destí de la família.

Madrid, època actual. L Helena Guerrero és una artista de renom internacional, coneguda per les ombres que envaeixen els seus quadres i que, aparentment, reflecteixen un misteri del seu passat que ningú no ha sabut mai explicar. Ara, després de molts anys vivint a l estranger, a Adelaide, Austràlia, tres successos conspiren per fer-la tornar a Madrid, tres episodis que reconfiguraran el seu passat i el seu futur: una teràpia psicològica anomenada "constel·lació", una boda a la seva família i un correu electrònic del seu distanciat cunyat li donaran les pistes per descobrir què li va succeir realment a la seva germana Alícia, el 1969. Juntament amb en Carlos, la seva parella actual, l Helena anirà en cerca de respostes a les preguntes terribles que l han assetjat durant tota la seva vida. Viatjarà a Rabat, a la mansió antiga de la seva família, La Mora, i s endinsarà de nou en els jardins frondosos que han resguardat durant anys, amb recel, un secret familiar fosc i silenciós, el mateix secret que semblava parlar, des de fa molt de temps, a través del color i de les ombres dels seus quadres.

Qué se dice de El color del silenci o Elia Barceló

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager