Destino CAT
Libro ebook El camarot del capità, Màrius Carol
Author: Màrius Carol
Publisher: Destino CAT
Collection: L'ANCORA
Categories: Memoirs
Language: Catalán
Price in book ePub
: 9.99 (9.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2021
Size: 0 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788497103206
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de El camarot del capità

El camarot del capità és el relat apassionant del període en què Màrius Carol va dirigir La Vanguardia, del desembre del 2013 al febrer del 2020. Convençut que un diari és una peça decisiva en una societat democràtica i que no es pot limitar a explicar les coses que passen sinó que ha d aclarir per què passen, ha tingut accés, des del mirador privilegiat de la direcció del diari, als fets i als protagonistes que han sacsejat la nostra història recent.

Testimoni d un temps políticament convuls i periodísticament voraç, Màrius Carol revela la seva visió d uns episodis que ens continuen captivant, basada en el coneixement a fons dels personatges que prenien les decisions i de les circumstàncies en què es prenien.

Com en una projecció a la gran pantalla, ara un drama, ara una comèdia, les emocions hi són a flor de pell, els detalls hi tenen un paper fonamental i la condició humana es revela decisiva en jugadors de tota condició. Aquest és el relat del capità que no volia dinar sol al seu camarot.

Qué se dice de El camarot del capità o Màrius Carol

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager