Editorial Anagrama
Libro ebook Doggerland, Élisabeth Filhol
Publisher: Editorial Anagrama
Collection: Llibres Anagrama
Categories: Climate change
Language: Español
Price in book ePub
: 9.99 (9.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2020
Size: 0.55 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788433941688
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Doggerland

El retrobament de dos amants. Una tempesta plana sobre el nord d Europa. Les traces d una terra submergida. Una novel·la fascinant.

Desembre de 2013. La potent depressió atmosfèrica batejada amb el nom de Xaver s acosta al nord d Europa convertida en una bomba meteorològica. Des del Met Office d Exeter, Ted Hamilton és un dels encarregats de donar l alerta. I avisa també la seva germana Margaret, professora de la Universitat de Saint Andrews, que té previst viatjar a Dinamarca per donar una conferència sobre Doggerland, una porció de terra que unia les costes del Regne Unit i el continent durant el Mesolític i que va ser engolida per les aigües de l oceà.

Però en Ted no aconsegueix dissuadir-la n, i a Dinamarca la Margaret coincidirà amb Marc Berthelot, la seva parella durant els anys d estudiant. En Marc, que ara treballa per a la indústria petroliera i participa al mateix simposi, està inquiet per la sospita que en un futur no gaire llunyà es repeteixi un desplaçament de capes tectòniques com el que va suposar la desaparició de Doggerland, la qual cosa tindria conseqüències catastròfiques.

Enmig de la tempesta, que ja ha tocat terra i buida els carrers, es produeix el retrobament dels vells amants després de dues dècades. Però aquests personatges són tan sols una de les dimensions d una novel·la que en té moltes: la humana, la geològica, la política, la històrica, l ecològica, l econòmica... Amb una prosa absorbent, Élisabeth Filhol explora les profunditats dels seus protagonistes i dels continents i escruta les depressions atmosfèriques i l explotació dels recursos naturals que amenaça l equilibri del planeta... Una novel·la agosarada, hipnòtica, portentosa.

Qué se dice de Doggerland o Élisabeth Filhol

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager