ROSA VENTS
Libro ebook Cuida't, Xevi Verdaguer
Author: Xevi Verdaguer
Publisher: ROSA VENTS
Collection: ACTUALITAT
Categories: Diets & dieting
Language: Catalán
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2019
Size: 0.57 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788417627638
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Cuida't

Xevi Verdaguer, autor de Transforma la teva salut, revela en el seu nou llibre una manera revolucionària d'entendre el funcionament del cos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment.

Sovint sentim molèsties que intentem alleujar amb medicaments: migranyes, dolors crònics, fatiga, dolors menstruals, contractures, ansietat...

En Xevi Verdaguer, especialista en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de la medicina integrativa i ens mostra què podem fer per solucionar aquestes dolències fàcilment, i alhora ens dona les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos així en els protagonistes de la nostra salut.

Aquest llibre ens ofereix els coneixements i consells d'en Xevi Verdaguer de manera senzilla, clara i pràctica per tal que els puguem aplicar al nostre dia a dia. Coneixerem els aliments recomanats i els que hem d'evitar menjar per a cada dolència, aprendrem com combinar-los amb menús equilibrats i com cuinar-los amb receptes saboroses i gens complicades, creades per nutricionistes.

Qué se dice de Cuida't o Xevi Verdaguer

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager