Columna CAT
Libro ebook Confinats, Jordi Évole
Author: Jordi Évole
Publisher: Columna CAT
Collection: NO FICCIÓ COLUMNA
Categories: Media studies
Categories: Natural disasters
Language: Catalán
Price in book ePub
: 8.99 (8.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2020
Size: 0.46 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788466427104
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Confinats

Colpits per la pandèmia, tancats a casa, espantats, l Évole i la seva gent van trobar al març la manera de tirar endavant. Per què no fer entrevistes des del confinament? A través d una webcam, des de la cuina de l Évole, vam veure gent de tota condició parlar, no tan sols del confinament, sinó també de política, de la por, de valors, de la malaltia, dels seus somnis... En definitiva, de la vida.

Aquest és el llibre d aquell programa, però també de tot el que no va veure l espectador: el papa que no va voler mostrar luxe ni riquesa, Joaquín Sabina renunciant a fumar, la saviesa del sorneguer president Pepe Mújica, el sentiment de la Rosalia, la pena de Rosa Maria Sardà, el record d Emilio Aragón pel seu pare, la nostàlgia de Ricardo Darín, l angoixa de Baltasar Garzón... i la intensa emoció dels sanitaris, que mai no oblidaran el que ha passat. L Ana, la cuidadora de gent gran; la Belén, la metgessa del Gregorio Marañón; el Jorge, el ginecòleg valencià; la Paula, la nova resident a la trinxera sanitària de Santander... I l Oti, la camionera, i el Sedou, el senegalès. Tots ells tractats amb dignitat. Tots ells importants.

Confinats no és un llibre d entrevistes, és un viatge a l interior de la pandèmia, un acostament al cor d una societat ferida, commocionada i, malgrat tot, esperançada. Amb un simple ordinador, en una cuina senzilla, sense por del compromís, sense por de les preguntes difícils. A la manera de Jordi Évole.

 

Qué se dice de Confinats o Jordi Évole

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager