U. Valencia
Libro ebook Biografies mèdiques, sanitat municipal, educació sanitària i epidèmies en la Ribera del Xúquer durant el segle XX, Carmel Ferragud Domingo, ed.
Editorial: U. Valencia
Colección: Fora de Col·lecció
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 6 (6)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2018
Tamaño: 3,96 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788491342656
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Biografies mèdiques, sanitat municipal, educació sanitària i epidèmies en la Ribera del Xúquer durant el segle XX

La Ribera del Xúquer ha rebut molta atenció per banda dels historiadors des de fa molt de temps. Reunions científiques locals i comarcals, monografies, revistes d història i de cultura, butlletins municipals o llibrets de falla, han possibilitat el conreu de molt diverses temàtiques al voltant de l escenari que vertebra el Xúquer. Treballs que fins i tot han permès la publicació d una monumental història de la comarca. Tanmateix, aspectes tan importants en la història de la humanitat com són la salut i la malaltia, la medicina i la salut pública, no han rebut l atenció que mereixen. Aquest volum pretén ser una aportació en aquest sentit. Oferim deu treballs, alguns signats per especialistes en la matèria amb reconegut prestigi internacional, i d altres per historiadors que han fet també les seues aportacions al tema.

Qué se dice de Biografies mèdiques, sanitat municipal, educació sanitària i epidèmies en la Ribera del Xúquer durant el segle XX o Carmel Ferragud Domingo, ed.

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager