U. Valencia
Libro ebook Biografies mèdiques, sanitat municipal, educació sanitària i epidèmies en la Ribera del Xúquer durant el segle XX, Carmel Ferragud Domingo, ed.
Publisher: U. Valencia
Collection: Fora de Col·lecció
Categories: History of medicine
Language: Catalán
Price in book ePub
: 6.98 (6.98)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2018
Pages 186
Size: 3.96 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788491342656
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS

Breve descripción de Biografies mèdiques, sanitat municipal, educació sanitària i epidèmies en la Ribera del Xúquer durant el segle XX

La Ribera del Xúquer ha rebut molta atenció per banda dels historiadors des de fa molt de temps. Reunions científiques locals i comarcals, monografies, revistes d història i de cultura, butlletins municipals o llibrets de falla, han possibilitat el conreu de molt diverses temàtiques al voltant de l escenari que vertebra el Xúquer. Treballs que fins i tot han permès la publicació d una monumental història de la comarca. Tanmateix, aspectes tan importants en la història de la humanitat com són la salut i la malaltia, la medicina i la salut pública, no han rebut l atenció que mereixen. Aquest volum pretén ser una aportació en aquest sentit. Oferim deu treballs, alguns signats per especialistes en la matèria amb reconegut prestigi internacional, i d altres per historiadors que han fet també les seues aportacions al tema.

Qué se dice de Biografies mèdiques, sanitat municipal, educació sanitària i epidèmies en la Ribera del Xúquer durant el segle XX o Carmel Ferragud Domingo, ed.

Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager