Kit Book Servi
Libro ebook Multiplica les vendes amb Amazon, Alexandre Saiz Verdaguer
Subtítulo : Els secrets per triomfar a la botiga més gran del món
Editorial: Kit Book Servi
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 0,99 (0,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2017
Tamaño: 2,59 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788494673344
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
AUTOR
ÍNDICE
COMENTARIOS

Breve descripción de Multiplica les vendes amb Amazon

Si vens qualsevol tipus de producte, ho has de fer a Amazon, i fer-ho bé! Per a què vull un llibre sobre com vendre a Amazon si la mateixa empresa ja em facilita un tutorial complet? Doncs perquè si bé la plataforma de comerç electrònic que ofereix Amazon és molt sòlida, és també complexa, i pel camí tindràs moltes oportunitats de cometre errors. Uns errors que et pots estalviar si algú te'ls explica. I és que vendre dins Amazon no és bufar i fer ampolles. Pot donar-te grans beneficis, sí, però has de saber fer-ho bé.

Multiplica les vendes amb Amazon obra de Alexandre Saiz Verdaguer

Alexandre Saiz Verdaguer (1975), fundador i CEO de microapps (www.microapps.com) Va néixer a Vic el 1975. Es va llicenciar en Traducció i Interpretació per la Universitat de Vic (Barcelona), època en què es va començar a interessar pel món del software i les seves infinites aplicacions. Més tard va fer un màster de Màrqueting a la Universitat de Stanford, als Estats Units. Abans de convertir-se en "amazonòleg", va començar la seva activitat en el món de l e-commerce amb la creació de Telepienso.com.

Contenido de Multiplica les vendes amb Amazon

Una brevíssima introducció 1a PART: La botiga més gran del món Once upon a time... El circ de Jeff Bezos El visionari i la seva visió Xifres que impressionen El client sempre té la raó L assalt d Europa Amazon.es 2a PART: Indiana Jones al Regne d Amazon T ho has de treballar Un món per explorar Com em vaig convertir en "amazonòleg" Primeres proves, primers errors, primers aprenentatges No a tothom li agrada el circ Atenció amb els productes "marca blanca" Tecnofòbics abstenir-se 3a PART: Així es ven a la botiga més gran del món Vendre en només 6 passos Pas 1. Decidir què vendre i on Pas 2. Registrar-te com a venedor Pas 3. Introduir els productes (listings) i establir els preus Pas 4. Establir un sistema logístic (emmagatzematge, enviaments i gestió de l estoc) Pas 5. Donar a conèixer els teus productes (promoció i publicitat) Pas 6. Cobrar, facturar i fer un seguiment 4a PART: Trucs per treure tot el suc a Amazon Ajusta el preu per aconseguir la buy box Fes tu mateix la conversió de lliures a euros Un "truc" bàsic: sigues sempre amable Evita (si pots) els productes peribles Copa el real estate Evita l "amazondependència" Últims consells Epíleg: El futur és l e-commerce... i ja és aquí! L autor

Qué se dice de Multiplica les vendes amb Amazon o Alexandre Saiz Verdaguer

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager