Columna CAT
Libro ebook Diari de Wuhan, Fang Fang
Autor: Fang Fang
Editorial: Columna CAT
Colección: NO FICCIÓ COLUMNA
Categorías: Ensayos literarios
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 8,99 (8,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2020
Tamaño: 0,49 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788466426992
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Diari de Wuhan

El 25 de gener de 2020 l escriptora xinesa Fang Fang va començar a publicar un blog online documentant la vida a Wuhan durant la quarantena decretada arran del brot de coronavirus. Cada nit escrivia una entrada al blog que publicava al matí següent, on reflectia diversos aspectes del dia a dia en quarantena, històries sobre com familiars i amics seus afrontaven la situació i la resposta del govern xinès vista des de dins. El seu diari, que engloba dos mesos, fins que es va començar a controlar la situació, s ha convertit en una de les fonts més importants per conèixer l impacte del virus i ha estat llegit per milions de persones arreu del món. Mitjans occidentals com The New York Times o The Guardian, se n han fet ressò i n han destacat la importància.

Aquest és un relat molt personal sobre un drama col·lectiu escrit en un estil literàriament impecable que aconsegueix que el lector s hi reconegui, com a persones atrapades en una ciutat en quarantena, entre el terror i l esperança. Un testimoni ple d urgència, de ràbia i d impotència davant d una situació incontrolada que ens ha acabat afectant a tots.

Gràcies a aquestes pàgines, Fang Fang s ha convertit, als seixanta-cinc anys, en una de les intel·lectuals més necessàries i rellevants sorgides arran d aquesta catàstrofe. Sempre vinculada a Wuhan i amb una carrera literària consolidada, ha estat guardonada entre altres premis amb el Chinese Literatura Media Award i el Lu Xun Literary Prize

Qué se dice de Diari de Wuhan o Fang Fang

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager