Columna CAT
Libro ebook Confinats, Jordi Évole
Autor: Jordi Évole
Editorial: Columna CAT
Colección: NO FICCIÓ COLUMNA
Categorías: Estudios mediáticos
Categorías: Desastres naturales
Idioma: Catalán
Precio en eBook ePub
: 8,99 (8,99)
ePub con Adobe DRM
Año de edición: 2020
Tamaño: 0,46 Mb
Copia No
Impresión No
ISBN: 9788466427104
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
COMENTARIOS

Breve descripción de Confinats

Colpits per la pandèmia, tancats a casa, espantats, l Évole i la seva gent van trobar al març la manera de tirar endavant. Per què no fer entrevistes des del confinament? A través d una webcam, des de la cuina de l Évole, vam veure gent de tota condició parlar, no tan sols del confinament, sinó també de política, de la por, de valors, de la malaltia, dels seus somnis... En definitiva, de la vida.

Aquest és el llibre d aquell programa, però també de tot el que no va veure l espectador: el papa que no va voler mostrar luxe ni riquesa, Joaquín Sabina renunciant a fumar, la saviesa del sorneguer president Pepe Mújica, el sentiment de la Rosalia, la pena de Rosa Maria Sardà, el record d Emilio Aragón pel seu pare, la nostàlgia de Ricardo Darín, l angoixa de Baltasar Garzón... i la intensa emoció dels sanitaris, que mai no oblidaran el que ha passat. L Ana, la cuidadora de gent gran; la Belén, la metgessa del Gregorio Marañón; el Jorge, el ginecòleg valencià; la Paula, la nova resident a la trinxera sanitària de Santander... I l Oti, la camionera, i el Sedou, el senegalès. Tots ells tractats amb dignitat. Tots ells importants.

Confinats no és un llibre d entrevistes, és un viatge a l interior de la pandèmia, un acostament al cor d una societat ferida, commocionada i, malgrat tot, esperançada. Amb un simple ordinador, en una cuina senzilla, sense por del compromís, sense por de les preguntes difícils. A la manera de Jordi Évole.

 

Qué se dice de Confinats o Jordi Évole

Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2021© Powered by Global Content Manager